Overslaan naar content

Support Engineer (lijn 1)

Op locatie, Hybride
 • Steenbergen, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.400 - € 2.650 per maandOperations - Managed Services

Functieomschrijving

Streef je ernaar om IT-problemen effectief op te lossen? Word dan Support Engineer bij Interstellar in Steenbergen. Als eerste aanspreekpunt voor technische problemen, speel je een cruciale rol in het leveren van hoogwaardige ondersteuning aan onze klanten. Je werkt samen met collega's op de Support afdeling om incidenten snel en efficiënt af te handelen, terwijl je tegelijkertijd je eigen kennis en vaardigheden verder ontwikkelt. Bij Interstellar geloven we in continue groei en bieden we een ondersteunende omgeving waarin je kunt leren, experimenteren en excelleren als IT-professional.


Wat ga je doen als Support Engineer op de eerste lijn?

Als Support Engineer op de eerste lijn bij Interstellar in Steenbergen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij technische problemen. Je bent verantwoordelijk voor het registreren, analyseren en oplossen van incidenten, variërend van softwarefouten, hardwarestoringen tot netwerkproblemen. Met jouw communicatieve vaardigheden en technische expertise bied je effectieve ondersteuning op afstand en zorg je voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van serviceverzoeken. Daarnaast werk je nauw samen met collega's en leveranciers om complexe problemen op te lossen en een uitstekende klantenservice te bieden.

Vereisten

 • Een afgeronde MBO niveau 3 of niveau 4 opleiding in de richting van ICT, of de bereidheid om Interstellar als leerwerkplek te hebben voor je BBL-opleiding
 • Passie voor ICT en een sterke wil om continu te leren en te groeien.
 • Sterke klantgerichtheid en stressbestendigheid, waardoor je effectief kunt omgaan met diverse klantvragen en technische uitdagingen.
 • Proactieve en initiatiefrijke houding, met het vermogen om zelfstandig te werken en kansen te identificeren.


Interstellar – A Thriving Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:

 • Afhankelijk van de kennis en ervaring die je hebt, ontvang je een salaris tussen de 2400,- en 2650,- bruto per maand op fulltime basis
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 per kilometer
 • Je gaat deelnemen aan onze pensioenregeling
 • Je krijgt 8% vakantiegeld per jaar en 25 vakantiedagen op basis van een werkweek van 40 uur
 • Een tijdelijk contract dat bij goed functioneren na een jaar omgezet wordt in een vast contract
 • Gratis lunch 
 • Elke maand een themaborrel op de 3e donderdag van de maand (wat natuurlijk niet betekent dat we de vrijmibo dan maar overslaan 😉)
 • Een groots zomer- en kerstfeest waar collega’s vanuit het hele land bij elkaar komen
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende sportevenementen


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op onze Supportafdeling in Steenbergen en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Solliciteer dan snel via onze website! Zien wij dezelfde match, dan plannen we eerst een telefonische intake met je in, waarna een gesprek op ons kantoor in Steenbergen volgt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Niki: niki.bruysten@interstellar.nl 

Op locatie, Hybride
 • Steenbergen
€ 2.400 - € 2.650 per maand
Operations - Managed Services

of