Overslaan naar content

Open Sollicitatie (32-40 uur)

Op locatie
  • Landelijk, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving

Over de vacature

Functieomschrijving Bij Interstellar zijn we altijd op zoek naar talent. Ben je toe aan een vervolgstap in je carrière, overweeg je een loopbaanswitch of ben je gewoon benieuwd naar mogelijkheden bij Interstellar? Wij helpen je graag verder!


Wat ga je doen?

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature open? Laat ons weten waarom jij ons team wilt versterken en waarom je denkt dat Interstellar bij jou past. Wanneer er een geschikte vacature beschikbaar is, zullen wij contact met je opnemen.


Over Interstellar Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij Je wilt natuurlijk wel weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over. Naast het hebben van leuke


collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:

· Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring

· De mogelijkheid om tussen de 32 en 40 uur te werken

· Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer

· Een tijdelijk contract dat na een jaar kan worden omgezet in een vast contract

· Flexibele werkplekken; we bepalen samen met jou op welke locatie je het liefst werkt

· Gratis lunch (afhankelijk van je werklocatie)

· Elke maand een themaborrel op de 3e donderdag van de maand (wat natuurlijk niet betekent dat we de vrijmibo dan maar overslaan )

· Een groots zomer- en kerstfeest waar collega’s vanuit het hele land bij elkaar komen

· Mogelijkheid tot deelname aan verschillende sportevenementen


Sollicitatieproces Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief

Vereisten

Vereisten Voor een open sollicitatie zijn geen vereisten van toepassing. Wel vragen we van iedereen die bij Interstellar komt werken een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Op locatie
  • Landelijk

of