Overslaan naar content

Manager Technical Management

RemoteLandelijk, Zuid-Holland, NederlandOperations - Managed Services

Functieomschrijving

Voor ons nieuw te bouwen landelijk Technical Management team zoeken we een ervaren manager met een ICT achtergrond, die toe is aan een nieuwe uitdaging. Als leidinggevende van ongeveer 12 collega's in het veld ben jij de drijvende kracht achter het standaardiseren en coördineren van patches en updates op landelijk niveau. Jouw expertise strekt zich uit tot het onderhouden van platforms en het automatiseren van repeterende werkzaamheden.


De opgave en ambitie met dit nieuwe team zijn enorm. Ons doel is niet alleen relevant te zijn in "Managed IT-services" op dit moment, maar ook relevant te blijven in de toekomst. Vanuit onze eigen Vision25 streven we ernaar om in 2025 de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te zijn. Jij gaat proactief invulling geven aan deze ambitie met het nieuw te bouwen Technical Management team. Dit betekent dat je continu en aantoonbaar in control bent en blijft op alles wat IT is en wat wij mogen beheren voor onze klanten. Daarnaast speel je een cruciale rol in het proactief signaleren, analyseren en (gevraagd en ongevraagd) adviseren aan onze klanten. Bovendien draag je bij aan het voortdurend optimaliseren van onze dienstverlening door nieuwe ontwikkelingen en inzichten toe te passen of slimmer te werken.


Specifieke kennis van het werken binnen een Managed Service Providers (MSP) is een pre. In deze rol werk je nauw samen met een team van ongeveer 12 vak-volwassen professionals in diverse IT-domeinen, waaronder Modern Work, Cloud (public en private), Cyber & Networking en Business Applications, met een sterke oriëntatie op Microsoft-oplossingen.


Wil jij jouw ervaring als manager inzetten voor de verdere ontwikkeling van ons Technical Management team? Solliciteer dan nu en draag actief bij aan het realiseren van onze ambitie om in 2025 de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te zijn volgens onze Vision25.


Verantwoordelijkheden:

 • HR en budget verantwoordelijk voor het team Technical Management.
 • Invulling geven aan de nieuwe Technical Management organisatie door te bouwen aan een nieuw team, het benutten en ontwikkelen van cross-functionele en cross-organisatie talenten en expertises en nadere invulling te geven aan dienstverlening.
 • Operationeel leiding geven aan een landelijk team van IT-professionals.
 • Mede vorm geven van (nieuwe) dienstverlening, optimalisaties en adviezen in samenwerking met interne stakeholders en klanten.

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:

 • Leaseauto
 • Laptop, telefoononkostenvergoeding
 • Een tijdelijk contract dat na een jaar omgezet wordt in een vast contact
 • Gratis lunch
 • Elke maand een themaborrel op de 3e donderdag van de maand (wat natuurlijk niet betekent dat we de vrijmibo dan maar overslaan 😉)
 • Een groots zomer- en kerstfeest waar collega’s vanuit het hele land bij elkaar komen
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende sportevenementen

Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief . Zien wij dezelfde match, dan plannen we in eerste instantie 3 dagen een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met een recruiter op locatie volgt.

Het tweede gesprek voer je met de hiring manager en een collega van dezelfde afdeling. Voor deze functie voor je ook nog een laatste gesprek met een directielid, voor we een definitieve keuze maken.

Vereisten

Vereisten:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Afgeronde opleiding op gebied van (Technische) Bedrijfskunde of daaraan gerelateerd vakgebied.
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring met technische professionals.
 • Ervaring in het werkveld van “Managed IT-services” in een leidinggevende of coördinerende rol, waarbij er sprake was van direct klantcontact.
 • Sterke communicatieve en analytische vaardigheden en het vermogen om complexe concepten eenvoudig over te brengen.
 • Gedreven leider met lef en een gezonde ondernemersgeest, die doet wat nodig is om een grotere visie te realiseren.
Remote
Landelijk
Operations - Managed Services

of