Overslaan naar content

Intern IT-beheerder

Landelijk, Utrecht, NederlandOperations - Managed Services

Functieomschrijving

Ben jij een ster in het analyseren van complexe IT-vraagstukken en weet jij deze vervolgens haarfijn in kaart te brengen en excellent op te lossen voor onze interne collega's? Dan ben jij de IT Beheerder die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Als Intern IT Beheerder bij Interstellar ben je het aanspreekpunt voor interne collega's en verantwoordelijk voor het oplossen van vraagstukken die door collega's worden doorgezet.  In deze functie heb je een cruciale rol bij het tijdig oplossen van openstaande meldingen, waaronder meldingen die voortkomen uit de "tenant to tenant" migratie.  Daarnaast houd je je bezig met het beheren van onze IT-omgevingen. Door nauwkeurig te monitoren houd je goed zicht op mogelijke toekomstige incidenten en minimaliseer je openstaande problemen.

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

 • Een afgeronde technische MBO+/HBO opleiding in de richting van IT
 • Enkele jaren werkervaring bijvoorbeeld op een IT support afdeling of als intern beheerder
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
 • In staat complexe technische vraagstukken te analyseren en oplossingen te implementeren
 • Ervaring met Azure, Microsoft 365 en ITIL/ISM


Interstellar – A Great Place to Work!


Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:

 • We bieden je een salaris dat past bij de kennis en ervaring die je hebt
 • De mogelijkheid om tussen de 32 en 40 uur te werken
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • Een tijdelijk contract dat na een jaar omgezet wordt in een vast contract
 • We hebben kantoren verspreid over heel Nederland en we bepalen samen met jou op welke locatie je het liefst wil werken
 • Gratis lunch (afhankelijk van je werklocatie) 
 • Elke maand een themaborrel op de 3e donderdag van de maand (wat natuurlijk niet betekent dat we de vrijmibo dan maar overslaan 😉)
 • Een groots zomer- en kerstfeest waar collega’s vanuit het hele land bij elkaar komen
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende sportevenementen


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze collega’s ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief naar n.bruysten@databyte.nl of reageer via onze website. Zien wij dezelfde match, dan plannen we een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met de leidinggevende op de werklocatie van jouw voorkeur zullen voeren. 

Landelijk
Operations - Managed Services

of