Overslaan naar content

Inside Sales Medewerker

RemoteEnschede, Overijssel, NederlandMarketing & Sales - Regional Sales

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Inside Sales medewerker in de IT-branche met een scherp oog voor detail en een passie voor kwaliteit? Zoek je een uitdagende positie waarin je jouw commerciële vaardigheden kunt aanscherpen en je stempel kunt drukken op de zakelijke IT dienstverlening? Zoek niet verder want bij INTERSTELLAR hebben we een plek voor een Inside Sales medewerker met jouw naam erop.


Jouw rol als Inside Sales medewerker

In de rol van Inside Sales medewerker bij INTERSTELLAR ben je het kloppende hart van onze commerciële operaties.

Een typische werkdag begint met het communiceren met klanten en collega’s om eventuele aanpassingen aan offertes te bespreken en ervoor te zorgen dat deze aan de verwachtingen voldoen. Als een klant akkoord gaat met de offerte, ben jij degene die ervoor zorgt dat deze wordt omgezet in een order en binnen de organisatie wordt doorgegeven. Je krijgt energie van het binnenhalen van een order en om dit succes te delen met het team. De complexiteit van deze rol zit in het begrijpen van technische IT-ontwerpen en het vertalen van complexe presales aanvragen naar begrijpelijke en overtuigende offertes.

Wat deze rol uitdagend maakt, is de constante afwisseling en het vermogen om snel te schakelen. Het stopt niet bij het maken van offertes; je begeleidt en instrueert collega’s van bijvoorbeeld Accountmanagement en Inkoop en draagt bij aan de kwaliteit van ons werk. In deze functie heb je een essentiële bijdrage in het succes van onze salesorganisatie en heb je daarnaast veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Vereisten

Bij INTERSTELLAR streven we naar niets minder dan het beste als het gaat om onze Inside Sales.

  • Minstens 3 jaar ervaring in de IT-branche, specifiek gericht op zakelijke IT-dienstverlening;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief vaardig en durft regie te houden over de voortgang van projecten.


Remote
Enschede
Marketing & Sales - Regional Sales

of