Overslaan naar content

HR Adviseur

Delft, Zuid-Holland, NederlandPeople & Culture

Functieomschrijving

Ben jij een HR-professional met een passie voor bouwen en een veranderingsgezinde mindset? Ben je toe aan een volgende stap in jouw HR carrière? Wil jij het aanspreekpunt zijn voor al onze teamleads op onze campus in Delft én bijdragen aan de transformatie die ons bedrijf doormaakt? Zo ja, dan hebben we de perfecte rol voor jou!


Over ons:
Bij INTERSTELLAR staan we momenteel aan de vooravond van een spannende transitiefase, waarbij we bestaande ICT bedrijven laten samensmelten tot één nieuwe organisatie. Stap je nu bij ons aan boord, dan ga je deel uitmaken van de opbouw van onze gezamenlijke People & Culture organisatie en help je mee om ons doel na te streven om Employer of Choice te worden! We zijn er van overtuigd dat we dit samen gaan bereiken.


Wat ga je doen als HR adviseur?

In de rol van HR adviseur bij INTERSTELLAR ben je niet zomaar een ondersteunende factor; je bent de sparringpartner voor leidinggevenden op onze campus in Delft. Hier krijg je de kans om je passie voor mensen en cultuur te vertalen naar tastbare resultaten. Jij zet HR op de kaart en helpt leidinggevende hun teams optimaal in te zetten door hen te coachen en adviseren. Met een gedegen kennis van HR en een scherpe mindset, werk je nauw samen met het team om verbeteringen in HR-dienstverlening te monitoren, implementeren en evalueren. Als dynamische schakel in het HR-team draag je bij aan verschillende (landelijke) People & Culture-projecten, waardoor je niet alleen je eigen groei stimuleert, maar ook die van de hele organisatie. Gezamenlijk zetten we als team een nieuwe standaard voor People & Culture. Als HR-adviseur bij INTERSTELLAR ben jij dé sleutel tot het neerzetten van People & Culture op onze campus. Jouw heldere boodschap en zichtbaarheid zijn essentieel in het realiseren van onze ambitie om 'Employer of Choice’ te worden. Daarnaast breng je met jouw ervaring kennis en kunde mee, waarbij je je HR collega’s verrijkt en stimuleert in hun professionele ontwikkeling.


Wat bieden we jou als HR adviseur?

  • Een mooie plek in ‘Team Zuid’ waarin je nauw samenwerkt met jouw HR collega’s in Steenbergen, Breda en Den-Bosch
  • Een werkweek van 32 - 40 uur
  • En uiteraard: een laptop, telefoon, vakantiegeld, vakantiedagen, pensioenregeling en reiskosten

Vereisten

Wat vragen we van je als HR adviseur?

  • Je bezit minimaal een afgeronde hbo-opleiding in Human Resource Management (HRM) of een vergelijkbare studie zoals Personeelswetenschappen of Human Resource Studies.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante HR-werkervaring.
  • Je bent een proactieve en doortastende persoonlijkheid en je ziet uitdaging in het verder opbouwen en versterken van de People & Culture organisatie.
  • Je krijgt energie van het bouwen aan sterke relaties met jouw stakeholders en weet hen in veranderingen mee te nemen.
  • Samenwerken is jouw kracht, of het nu op lokaal niveau is met andere HR-adviseurs, HR-officers en recruiters, in ’Team Zuid’ of op nationaal niveau met het complete INTERSTELLAR HR-team
  • Flexibel, doelgericht en goed georganiseerd zijn woorden die jou echt omschrijven.


Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Hande (Corporate Recruiter).

Delft
People & Culture

of